Η Ραμόνα, η περσινή νικήτρια του το «My style rocks», έχει μείνει στη μνήμη των κριτών για τον εκρηκτικό και αντιδραστικό της χαρακτήρα.

«Πέρσι τσακωνόμουν συνέχεια με τη Ραμόνα. Τώρα τη βλέπω έξω για ποτό και είναι όλα καλά. Είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση! Φέτος δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που να μου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα», αναφέρει ο Στέλιος Κουδουνάρης, στο People.

Δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει ότι «είναι άδικη η σύγκριση μεταξύ της προηγούμενης και της νυν παρουσιάστριας, της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνος Σπυροπούλου αντίστοιχα. Όμως και η κριτική επιτροπή έχει αλλάξει κατά 66%, αφού στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη βρίσκονται πλέον ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μπέττυ Μαγγίρα. «Πώς έχω μείνει εγώ ίδιος, δεν το 'χω καταλάβει» είπε και συνέχισε:

«Πέρσι περάσαμε υπέροχα με την Αλεξάνδρα και τον Χάρη. Ήμασταν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιο απαιτητικοί στο κομμάτι της μόδας». Ο Στέλιος φροντίζει να υπερασπιστεί και τη Μπέττυ Μαγγίρα, που στην αρχή δέχτηκε έντονη κριτική για  τη θέση της στην επιτροπή. «Η Μπέττυ έχει φορέσει πολλά ρούχα, φτιάχνει ρούχα και μελετά τους χαρακτήρες γιατί της αρέσουν οι μιμήσεις. Σκιαγραφεί τις προσωπικότητες και καταλαβαίνει γιατί μια γυναίκα έχει επιλέξει ένα κομμάτι. Είναι εκπομπή στιλ και το στιλ διαθέτει και προσωπικότητα. Το βασικό κόνσεπτ είναι «μια γυναίκα φοράει κάτι για να πάει κάπου μια συγκεκριμένη ώρα». Η Μπέττυ το διαβάζει τέλεια όλο αυτό».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας έμπειρος εκδότης με ιδιαίτερη αισθητική.

«Έχουν περάσει πολλά περιοδικά από τα χέρια του και έχει ζήσει έντονα. Έχει ταξιδέψει στα περισσότερα μέρη που μας λένε τα κορίτσια κα η άποψή του για τα πράγματα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη. Διαθέτει την καθαρά αντρική ματιά»

fefe.jpg