Στην υποκριτική εξασκήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτριες του "GNTM".

Ανάμεσα στα όσα έκαναν ήταν και ένα παιχνίδι που έφερε σε πολύ άβολη θέση την Άννα Αμανατίδου και την Εύη Ιωαννίδου. Κάθισαν η μία απέναντι στην άλλη και σχολίαζαν εξωτερικά χαρακτηριστικά τους. Αυτή η δοκιμασία φανέρωσε, την κακή σχέση που έχουν ανάμεσα τους.

«Ένιωθα ότι είναι πάρα πολύ αμήχανη. Άβολα που βρισκόταν σε αυτή τη θέση απέναντι μου. Δεν της άρεσε καθόλου αυτό. Στο τέλος η αγκαλιά επίσης δεν της άρεσε, ούτε εμένα μου άρεσε. Οπότε ήταν πολύ άβολη στιγμή, αλλά εγώ δεν το έδειχνα τόσο», σχολίασε στην συνέχεια η Εύη Ιωαννίδου.

«Ήμουν αδιάφορη. Ούτε με καλή διάθεση. Ούτε ξινή. Απλά δεν θα κάτσω να προσποιηθώ κιόλας, όπως έκανε η Εύη που μου χαμογελούσε. Σαν να ήταν ειρωνική, σαν να προσποιήθηκε για άλλη μια φορά δηλαδή. Το κλασικό διπρόσωπο άτομο. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αλλά όχι να μου γελάει κιόλας ενώ ξέρουμε ότι δεν συμπαθιόμαστε. Δείξ’ το εκείνη τη στιγμή ντόμπρα ότι δεν με συμπαθείς. Κι αυτό έκανα κιόλας. Δεν ήθελα καθόλου να γελάσω και δεν μου βγήκε», ξεκαθάρισε η Άννα Αμανατίδου μιλώντας στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο: