Τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται".

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε και τις αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου, στον "αέρα" της εκπομπής τους, για το εν λόγω θέμα και έριξε τα... καρφιά της στις δυο παρουσιάστριες.

 "Όλες οι παρουσιάστριες ξέρουμε τι βίντεο θα παίξει στην εκπομπή μας, μην τα μασάτε αυτά. Δεν υπάρχει παρουσιάστρια που να μη ξέρει τι θα παίξει στην εκπομπή της εκτός αν υπάρχει κάποια έκπληξη από την αρχισυντάκτρια. Ούτε η κυρία Καινούργιου, ούτε η κυρία Σκορδά πηγαίνουν απροετοίμαστες στην εκπομπή τους, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τι είχε το βίντεο. Στις 10.57 η Φαίη Σκορδά είπε “κόψτε το, κόψτε το” και στις 12 και εικοσικάτι το ίδιο ακριβώς έκανε και η Κατερίνα». Όσο για την Ιωάννα Μπέλλα είπε: «Η Ιωάννα Μπέλλα απαλλάσσετε λόγω βλακείας. Για να το πω πιο κομψά απαλλάσσετε λόγω αφέλειας γιατί δεν ήταν ωραίο όπως το είπα και ζητάω συγγνώμη από το κορίτσι".

Δείτε όσα ακούστηκαν στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο: