GNTM: Άγριο ξέσπασμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί! Διέκοψε τη φωτογράφηση της Ξανθής Τζερεφού!

|
THESTIVAL TEAM

Τα διαγωνιζόμενα κορίτσια του GNTM δυσκολεύτηκαν πολύ να αποδώσουν το fashion παιχνίδι με χρώματα και πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά.

Αρκετές δυσκολίες στο αποδώσουν το fashion παιχνίδι με χρώματα και πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά, είχαν τα κορίτσια του GNTM.

Το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς τους έχει ζητηθεί σε αυτό το concept προκάλεσε την έκρηξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Την ώρα που η Ξανθούλα βρισκόταν στο σετ η Ζενεβιέβ Μαζαρί διέκοψε φωνάζοντας τη φωτογράφηση!

«Στοπ! Πραγματικά βλέπω τη φωτογράφιση τόση ώρα στο μόνιτορ και απλώς μας τρολάρετε. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάει cut, να σου εξηγούμε ότι δεν έχουμε δει μοντέλο και να ξεκινάς και να κάνεις αυτό. Δεν γίνεται! Δεν γίνεται να της λες μη χοροπηδάς, έχεις χοροπηδήσει 5 φορές και την έκτη φορά να μου χοροπηδάει. Ξέρετε κάτι; Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα! Δεν γίνεται τα παιδιά εδώ να είναι επαγγελματίες, να μου το έχουν δώσει σε όλες τις λήξεις και να μην έχω λήψεις από τα Top Model Greece. Γιατί είναι Next Top Model My μπιπ μπιμπ. Μπήκες και χόρευες ποντιακά. Οκει, χορεύει ποντιακά, μπράβο της. Θα μου δώσεις την επόμενη. Δεν γίνεται! Δεν είναι αστείο!», έλεγε κατά τη διάρκεια αυτής της «έκρηξης» η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.