Το ζητούμενο στο φετινό Survivor δεν είναι τα δημοφιλή πρόσωπα, αλλά οι δυνατοί παίκτες και για αυτό τον λόγο δίνεται μεγάλη βαρύτητα στους Μαχητές.

Τα πρώτα ονόματα των παικτών που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο Survivor, έχουν ήδη διαρρεύσει.

Το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή λέγεται πως έχει από καιρό επαφή με τον ΣΚΑΪ, ενώ έχει κάνει συζητήσεις και ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης αλλά και ο 37χρονος πρώην διεθνής Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Σύμφωνα με την Espresso, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή τη στιγμή “τρέχει” το κάστινγκ των Μαχητών. Και αυτό γιατί το ζητούμενο στο φετινό Survivor δεν είναι τα δημοφιλή πρόσωπα, αλλά οι δυνατοί παίκτες.

“Δεν έχει αποφασιστεί αν θα εντάξουμε celebrities στη φετινή διοργάνωση. Αν συμβεί από την πλευρά της Τουρκίας, θα ισχύσει και για εμάς” είπε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και συνέχισε:

“Αρκετοί επώνυμοι έχουν αυτοπροταθεί, όπως έγινε και τις προηγούμενες δύο σεζόν. Έχουμε δεχτεί αιτήσεις και από πρόσωπα που γνωρίσαμε στο Power of Love. Το βασικό μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε ισάξιες ισχυρές ομάδες με της γείτονος”.