Η Ιωάννα Δεσύλλα ήταν αυτή που αποχώρησε από τη δοκιμασία με την λήψη μέσα στο νερό στο Greece’s Next Top Model.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή μαζί της στην αποχώρηση του GNTM λέγοντας πως δεν βλέπουν καμία ενέργεια από εκείνη.

«Λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να έχω ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο μπροστά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Μετά την αποχώρηση της η παίκτρια βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τα σχόλια που άκουσε…

«Πιστεύω ότι δεν είχαν δίκιο. Θα ξεκινήσω από το χαρακτηρισμό «άψυχη». Επειδή ασχολούμαι και με τον πρωταθλητισμό και έχω πετύχει πολλά πράγματα, είμαι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο TaeKwonDo… μόνο ψυχή νομίζω απαιτεί για τα φτάσεις εκεί πέρα, δυναμική και πάνω από όλα ήθος. Μάλλον δεν εκτιμάται το ήθος. Εγώ σεβάστηκα γιατί είναι καταξιωμένοι και οι τέσσερις στο χώρο τους και απλά βρέθηκα να μην ξέρω τι να κάνω. Γελούσα και έλεγαν «γιατί γελάς». Είχα μπερδευτεί γιατί δεν με έκριναν, με χαρακτήριζε η κυρία Καγιά και βρέθηκα σε δύσκολη φάση. Στο Bootcamp πάλι είχα γελάσει και η Ηλιάννα μου λέει: «Πρώτη φορά τη βλέπω να γελάει» και ακούω την κυρία Καγιά να λέει: «Και γελάς;». Και πραγματικά ξαναμάγκωσα. Εκεί που πήγα να δείξω την προσωπικότητα μου, κόλλησα.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο της μόδας από πολύ μικρή και ποτέ δεν πήγε σε ένα κάστινγκ να δώσω συνέντευξη να καταλάβουν την προσωπικότητα μου. Από εκεί και πέρα πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Η μόνη μας δουλειά ως μοντέλα είναι να πάμε σε ένα κάστινγκ, να δώσουμε τα στοιχεία με τις διαστάσεις μας και την επόμενη μέρα αν θέλουν απλώς σε διαλέγουν. Ίσως απλά να μην ήμουν τηλεοπτικό κορίτσι. Μπορούσα να το δεχτώ αυτό. Όχι να με χαρακτηρίσει άψυχη, άφωνη», διαμαρτυρήθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM.