Το ημερολόγιο έγραφε 22 Δεκεμβρίου, όταν η Αποστολία Ζώη κέρδιζε τον Κωνσταντίνο Οροκλό στον τελικό του Nomads και κατακτούσε το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ. Σχεδόν δέκα μήνες μετά, το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά από την Μαδαγασκάρη και όχι από τις Φιλιππίνες, όπως πέρυσι.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

 Οι Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας πήραν τη… σκυτάλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ οι ομάδες, φέτος είναι δύο και όχι τρεις, οι Λεμούριοι (κόκκινο) και οι Κροκόδειλοι (μπλε), με τους παίκτες να είναι ανακατεμένοι.

Πλέον δεν θα υπάρχει η βίλα, αλλά οι νικητές στο αγώνισμα επικράτειας θα εξασφαλίζουν τη διαμονή τους στο Νησί, το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, τη Σαβάνα. Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια, ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα.

ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.