GNTM: Πάντα άκουγα “κρίμα, τόσο όμορφη κοπέλα να έχεις τόσα κιλά” (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στο περιοδικό Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Μπουντούκη, το plus size μοντέλο που πέρασε από την οντισιόν του GNTM.

Πάντα είχες περισσότερα κιλά;

Ήμουν πάντα η πιο ψηλή της τάξης και η πιο νταρντάνα. Δεν μπορώ να πω ότι δέχτηκα μπούλινγκ, αλλά περισσότερο λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο μεγάλωσα ήμουν μοναχικό παιδί. Λόγω της κατάστασης της οικογένειάς μου, δεν μπορώ να πω πως ήμουν από τα ευτυχισμένα παιδάκια που έπαιζαν ανέμελα.

Ήταν στόχος σου να χάσεις κιλά;

Δεν έκανα ποτέ εξαντλητικές δίαιτες, αλλά είχα στο παρελθόν διατροφικές διαταραχές. Στα 18 και στα 19 είχα περάσει φάση βουλιμίας και από μικρή ηλικία είχα καταθλιπτικά επεισόδια. Κατάφερα να τα αντιμετωπίσω με ιατρική βοήθεια και πλέον είμαι πάρα πολύ καλά.

Έχεις ακούσει ρατσιστικά σχόλια;

Ντυνόμουν συνέχεια με φαρδιές μαύρες φόρμες που δεν άφηναν να διακρίνεται καμία καμπύλη. Όταν άρχισα τη σχολή, έπιασα δουλειά σε κατάστημα με ρούχα και τότε άλλαξα το στυλ μου. Πάντα άκουγα: «κρίμα, τόσο όμορφη κοπέλα να έχεις τόσα κιλά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.