Πέτρος Πολυχρονίδης: Παίρνω τηλέφωνο και λέω δεν με νοιάζει τι θα γίνει, κόψτε την αμέσως (VIDEO)

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

“Στη Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Οι παρουσιαστές δεν μπόρεσαν να μη ρωτήσουν για αυτή την συνεργασία και το γεγονός ότι είδαμε την Ιωσηφίνα πρόσφατα στις auditions του Greece’s Next Top Model.

«Μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία. Δεν μετανιώνω με τίποτα που πήγα εκεί γιατί θεωρώ ότι μου άνοιξε πάρα πολλούς δρόμους και προς την τηλεόραση που είναι ένας χώρος που ήθελα πάντα να ασχοληθώ, αλλά και προς το μόντελινγκ που σχεδιάζω ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ», είπε η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη που πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Τροχό της Τύχης, ο οποίος παρουσίασε τη δική του εκδοχή της ιστορίας:

«Ήταν τόσο επιβλητική η παρουσία της Ιωσηφίνας. Βλέπω το κάστινγκ και λέω «Αμάν! Τούρμπο! Από Κρήτη!». Παίρνω τα τηλέφωνα μου, Βίκυ Καγιά κλπ και λέω «Δεν με νοιάζει τι θα γίνει, κόψτε την αμέσως, έρχεται στον Τροχό της Τύχης». Μα μου λέει «Εγώ να κοπώ; Είναι δυνατόν;». «Ναι, θα κοπείς, γιατί θα έρθεις στον Τροχό της Τύχης και άμα σου αρέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.