Απολαυστικές δηλώσεις από τους άντρες .

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Nomads Μαδαγασκάρη, μίλησαν σε δημοσιογράφο του Πρω1νού και έκαναν ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, παίκτης αποκάλυψε ότι έχει μείνει χωρίς να κάνει μπάνιο ακόμη και δύο εβδομάδες.

Δείτε αναλυτικά δηλώσεις των παικτών:

Ο Δημήτρης Μαρμαράς είπε: «Από τον καιρό που είμαι vegan, δεν ψαρεύω. Θα επιδιώξω να κάνω σχέση μέσα στο παιχνίδι, ήδη έχω κάτι στο μυαλό.»

Ο Δήμος Χαριστέας τόνισε: «Ο αδελφός μου είναι ο Άγγελος Χαριστέας. Δεν το ήξερε ότι θα πάω στο παιχνίδι. Μόλις του το είπα ενθουσιάστηκε, γιατί το έβλεπε κι αυτός το παιχνίδι και του άρεσε.»

Ο Mike δήλωσε: «Πήρα κάτι φωτογραφίες από τους γονείς μου και από το σκυλάκι μου. Και ζελέ πήρα, δεν ξέρω αν θα μας το πάρουν.»

Ο τραγουδιστής, Άλεξ Καββαδίας είπε: «Δέχτηκα την πρόταση για την εμπειρία, θα ήθελα και τα λεφτά. Είμαι προετοιμασμένος να χάσω κι άλλα κιλά. Θα γίνω πιο κόκκαλο.»

Ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν δίστασε να αναφέρει: «Περισσότερο θα μου λείψει η μουσική. Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι και λίγο στο δρόμο. Ζω μια νομαδική ζωή χρόνια τώρα, γιατί με το συγκρότημα ξεκινήσαμε πολύ φτωχικά με ένα βανάκι και μέναμε στα πατώματα. Πλένεις τα ρούχα σου σε νεροχύτη. Έχω πάει και αρκετό καιρό περιοδεία χωρίς μπάνιο. Φτάσαμε στη Φλόριντα, βρήκα θάλασσα και βούτηξα μέσα. Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο.»

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που θα κλείσω τα κινητά μου και δεν θα με ξαναβρεί κανένας. Έχω πάρει μαζί μου πολλές οδοντόκρεμες και αποσμητικά και ως γούρι ένα μικρό σημειωματάριο».

Δείτε το βίντεο: