Στη συνέντευξη που δίνει η Ελεονώρα Μελέτη στο People αυτής της Κυριακής, αναφέρεται και στο πώς έγινε η γνωριμία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια περιγράφει ότι το «κόψιμο» της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά που συνέπεσε με τη δική της εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την ανάγκασε να επισκεφθεί τον Νίκο στο θέατρο για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση κι εκεί γνώρισε τον άντρα της ζωής της.

Διαβάζοντας τη συνέντευξη, η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις για τους καλεσμένους της εκπομπής της.
«Καλέ, έχω σχέση κι εγώ με έναν τρόπο, το διάβασα μέσα και τρελάθηκα! Είχε έρθει πέρυσι κάποια στιγμή στην εκπομπή, ερχόταν πάντα μια φορά τον χρόνο. Είχε έρθει, λοιπόν, εδώ και την επόμενη μέρα -από ό,τι διάβασα γιατί δεν τα είχα συνδυάσει εγώ στο μυαλό μου και δεν το θυμόμουν- κόπηκε η εκπομπή τότε του Νίκου Μουτσινά, το "Ξαναδέστε Τους".

Εγώ δεν το συνδύασα ποτέ. Έτυχε να είναι η Ελεονώρα εδώ και την άλλη μέρα να κοπεί ο Μουτσινάς. Αυτά μπορούν να συμβούν στην τηλεόραση. Εκείνη όμως αισθάνθηκε ότι μπορεί ο Νίκος να νόμιζε ότι για να τη φέρω εδώ -δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται κανείς ανάλογα με τους καλεσμένους που φέρνω, αλλά εν πάση περιπτώσει εμείς απλά φέρνουμε καλεσμένους, δεν κάνουμε κάτι άλλο, παρέα θέλουμε- ήταν στημένο από το κανάλι για να βγει…», είπε η όμορφη παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: