Ελεονώρα Μελέτη – Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις τους

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, το 2008, όταν η ίδια αποχώρησε από τον ANT1.

Με την κίνηση αυτή οι δύο παρουσιάστριες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους καιγια αρκετό χρονικό διάστημα οι σχέσεις τους απασχολούσαν τα μέσα.

Τι πραγματικά, όμως, είχε συμβεί μεταξύ τους και υπήρχε όλη αυτή η ένταση;

Την απάντηση δίνει η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο People.

«Όταν διαδέχτηκα την Ελένη στον Πρωινό καφέ δημιουργήθηκε η αίσθηση πως υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά μας. Ουσιαστικά δεν υπήρχε καμία κόντρα. Ήταν ένα πουληστερό κατασκεύασμα των ΜΜΕ, το οποίο τον πρώτο καιρό είχε επηρεάσει πολύ και εμένα. Θυμάμαι ένα βράδυ που είχα πάει στα μπουζούκια, την πρώτη χρονιά μου στον Πρωινό Καφέ. Όταν έφτασα, με ενημέρωσαν πως είναι μέσα η Ελένη Μενεγάκη. Αγχωμένη, πήρα αμέσως το κανάλι και τους ενημέρωσα, ρωτώντας αν θα έπρεπε να πάω ή όχι. Τελικά, με συμβούλεψαν να μη μπω μέσα κι έτσι έφυγα για να μην την συναντήσω. Υπήρχε μια ένταση χωρίς λόγο ανάμεσά μας. Όταν γνωριστήκαμε, υπήρξε αμέσως χημεία μεταξύ μας και έκτοτε πάω κάθε χρόνο στην εκπομπή της. Η Ελένη είναι από τα πρώτα πρόσωπα πέρα από συγγενείς και στενούς φίλους που έμαθαν πως είμαι έγκυος. Χαίρομαι πολύ που θα είμαστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.