Το δικό του μήνυμα στους υπόλοιπους παίκτες του Nomads έστειλε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος θα βρεθεί κι αυτός με τη σειρά του στη Μαδαγασκάρη και θα παλέψει για το μεγάλο έπαθλο.

Εκτός από τον 47χρονο τραγουδιστή, στο "Πρωινό" μάθαμε ακόμα έναν παίκτη που θα λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τον 28χρονο Δημήτρη Γιαλαμά, ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι ιδιοκτήτης sport cafe στον Λαγκαδά.

«Εννοείται ότι υπάρχει ξεχωριστός λόγος που βρίσκομαι στο Nomads. Γυμνός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι, οι άλλοι να παίζουν, να κάνουν παιχνίδια κι εγώ να τραβάω τα ψάρια έξω. Στο Nomads νομίζω θα με δυσκολέψει το Nomads. Δεν είμαι κανένας υπεραθλητής, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό πιο παλιά, αλλά περνάνε τα χρόνια και δυσκολεύεται ο οργανισμός σε πολλά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, φοβού τους γέροντες. Σε μια ομάδα ανθρώπων, συνήθως, εγώ παίρνω το ρόλο της μαμάς. Είμαι αυτός που συμμαζεύει όλους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αντέξω χωρίς φαγητό…», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι χαλαρή. Ξυπνάω όποτε είναι να ξυπνήσω, πάω για τρέξιμο και μετά ξεκινάει ο καφές και το βράδυ. Ήρθα στο Nomads γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Την ίδια καφετέρια, την ίδια πόλη, τους ίδιους ανθρώπους… Και πάω να γνωρίσω ακόμα πέντε, δέκα αξιόλογους ανθρώπους. Στο Nomads η ζωή θα είναι χαλαρά, απλά να υπάρχει καλή παρέα. Να μπορούμε να ρίξουμε πέντε γέλια κι ένα καλό ψάρεμα. Η ομάδα για μένα είναι τα πάντα. Χαρές, λύπες, παρέα, χαβαλές και μ’ αυτή την ομάδα θα ζήσουμε τα πάντα. Όσο είμαι στο Nomads δεν θα μου λείψει τίποτα και κανείς, αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Δεν έχω μάθει να χάνω, γι’ αυτό θα μπω για να κερδίσω», είπε ο Δημήτρης Γιαλαμάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή: