Λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα του δευτέρου κύκλου Nomads, ο Σάββας Πούμπουρας μιλά για το πως θα είναι το φετινό project αλλά και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λέντζα.

Πώς θα είναι το φετινό Nomads;

«Η καρδιά του Nomads θα χτυπά από τη Μαδαγασκάρη. Σε αντίθεση με τις Φιλιππίνες, όπου έγιναν τα γυρίσματα του προηγούμενου κύκλου, με τη Μαδαγασκάρη είμαστε στον ίδιο μεσημβρινό. Μπορεί να είναι 13 ώρες ταξίδι μέχρι εκεί, αλλά έχουμε την ίδια ώρα, οπότε είναι ιδανική συνθήκη ώστε η αποχώρηση κάθε εβδομάδας να προβάλλεται live. Αυτή είναι μία από τις βασικές αλλαγές στο νέο κύκλο»

Μαζί σου θα έχεις τον Γιώργο Λέντζα. Ο δικός του ρόλος θα είναι να σχολιάζει τα αγωνίσματα;

«Ο Γιώργος θα αναλύει τα παιχνίδια και τους κανόνες και μετά θα είμαστε μαζί στην περιγραφή του αγώνα»

Γνωριζόσασταν από πριν;

«Τον Γιώργο, ομολογώ, τον αναζήτησα. Τον είχα δει στο World Party και μου είχε κινήσει την περιέργεια γιατί αγαπάμε το ίδιο αντικείμενο. Κι εκείνος, όπως και εγώ, ασχολείται με τη φωτογραφία, το βίντεο και την παραγωγή. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω μια εταιρεία παραγωγής και σκεφτόμουν μήπως συνεργαστούμε σε κάποια πρότζεκτ. Είχα επικοινωνήσει μαζί του για να κάνουμε ένα ραντεβού με την προοπτική να συνεργαστούμε εκτός τηλεόρασης»

Στο Nomads τον πρότεινες εσύ;

«Όχι, τον πρότεινε η παραγωγή του Nomads, αλλά χάρηκα πολύ όταν μου είπαν το όνομα του»

Τι άλλες εκπλήξεις να περιμένουμε στο νέο κύκλο;

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά. Θα έχει εκπλήξεις και στη δομή και στα αγωνίσματα, ενώ η μεγάλη έκπληξη είναι η ζωντανή αποχώρηση αλλά και το application μέσα από το οποίο ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει εντελώς δωρεάν», λέει ο παρουσιαστής στο περιοδικό People.