Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ επέστρεψε αυτήν την τηλεοπτική σεζόν, το πρωί της Δευτέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και τους καλωσόρισε στη νέα εκπομπή της με τίτλο "Μαζί σου".

Ντυμένη στα λευκά και με ένα μεγάλο χαμόγελο, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό, λέγοντας δυο λόγια για το νέο της ξεκίνημα:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα σας, πρέπει να το συνηθίσω… Μαζί σας θα είμαστε κάθε πρωί στις 11:30 για δυόμισι ώρες. Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας πρώτα απ’ όλα τον ΣΚΑΪ που με ενέταξε στο δυναμικό του και μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω με συνέπεια τις αρχές, τα ιδανικά, τις αξίες που προάγει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστώ με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο δημιουργικό πρόγραμμα.

Επίσης, θέλω να πω ότι το Όλοι Μαζί Μπορούμε είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε στην ελληνική κοινωνία, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεχωρίσει μόνος του, όλοι μαζί όμως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Τώρα, θέλω να απευθυνθώ σε σένα αγαπημένε φίλε, αγαπημένη φίλη και να σου πω ότι θα είμαστε μαζί σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα κάνουμε μαζί την έρευνα, την αποκάλυψη, την καταγγελία, θα δώσουμε τη λύση και θα ζήσουμε μαζί σου ξεχωριστές εμπειρίες, γι’ αυτό έλα στην ομάδα μας, γίνε μέλος αυτής εδώ της προσπάθειας».

Μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο πλευρό της για φέτος θα βρίσκονται οι: Άγγελος Κουράκης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Μάριος Αραβαντινός, Νένα Ουζουνίδου.

Δείτε το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής: