Την δεύτερη εβδομάδα του διανύει το ριάλιτι μόδας My Style Rocks και οι παίκτριες προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν στυλ χωρίς όμως να καταφέρνουν να πείσουν τους κριτές.

Μια από αυτές η Σπυριδούλα Ρόκομου η οποία προσπάθησε για ακόμη μια φορά να πείσει τους κριτές για το στυλ της, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς απέσπασε ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία.

Ένας εκ των κριτών ο Δημήτρης Αργυρόπουλος της μίλησε ανοιχτά αλλά με κομψότητα, τονίζοντας της πως δεν κάνει κάτι για να τους αποδείξει ότι κάνει styling. Μεταξύ άλλων, της είπε πως στη θέση της θα μπορούσε να είναι μια άλλη κοπέλα που κατέχει περισσότερα.

«Αχ βρε Σπυριδούλα! Είναι εδώ και μέρες που φοράς τα ρούχα πώς θα συνδυάσουμε μια μπλούζα με μία φούστα, με μία ζώνη, ένα τσαντάκι κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Γιατί ήρθες εδώ; Ή ήρθες για να μάθεις ή για να φανείς ή για να μας δείξεις. Δεν είναι σωστό αυτό που λες ότι ήρθες για να μάθεις. Παίρνεις τη θέση από μία άλλη που ξέρει. Εμείς θέλουμε αυτές που ξέρουν. Δες τους βαθμούς που έχεις. Είδες τους βαθμούς και αντί να πεις “δεν πειράζει, θα κάνω κάτι τρελό” πήγες ακόμα πιο safe. Όσο εσύ ντύνεσαι φούστα μπλούζα θα παίρνεις 1. Γιατί είσαι 20 χρονών και είσαι εδώ για να μας δείξεις κάτι. Τι έδειξες τώρα δηλαδή; Δεν μπορώ πλέον να είμαι χαριτωμένος», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο: