Για την συνάντησή του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο "People", ο νικητής του "Survivor 2", Ηλίας Γκότσης.

"Με τον Ντάνο μιλήσαμε και πήγαμε μαζί για καφέ λίγο καιρό μετά τον τελικό. Αφορμή ήταν κάποιες δηλώσεις μου σε μια συνέντευξη σε περιοδικό, οι οποίες είχαν διατυπωθεί με λάθος τρόπο" εξηγεί, εννοώντας την ατάκα "Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα", την οποία χρησιμοποίησε εβδομαδιαίο περιοδικό που τον είχε στο εξώφυλλό του. 

"Όταν είδα τη συγκεκριμένη συνέντευξη, πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ζήτησα να βρεθούμε, καθώς δεν θα ήθελα με τίποτα να νομίζει πως είπα κάτι τέτοιο με σκοπό να υποτιμήσω αυτό που κάνει. Ο Γιώργος μού φάνηκε καλός άνθρωπος. Μάλιστα, μου εξήγησε πώς λειτουργούν ορισμένα πράγματα και μου έδωσε σημαντικές συμβουλές. Ακόμα και με την Κατερίνα Δαλάκα, που πολλά sites άφηναν να αιωρείται πως υπάρχει μια φιλονικία ανάμεσά μας, θέλω να πω πως δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας. Σίγουρα υπήρχαν κάποιες εντάσεις, αλλά τώρα που τα σκεφτόμαστε γελάμε" εξομολογείται στο People.