Ο Γιώργος Παπαδάκης σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων αποκαλύπτει αν θα άφηνε τον γιο του να συμμετάσχει σε reality επιβίωσης και παράλληλα προβλέπει αν θα είναι η φετινή σεζόν καλύτερη για τον ΑΝΤ1 σε σχέση με πέρυσι.

-Ο Ντάνος ξέρεις ποιος είναι;

«Τον έχω ακουστά και τον είδα κάποιες φορές στο «Survivor».

-Αν το παιδί σου μια μέρα σου έλεγε ότι θέλει να πάει σε ριάλιτι αγάπης ή επιβίωσης τι θα του έλεγες;

«Θα έκανα τεστ DΝΑ στο παιδί».

-Το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική χρονιά, σημαίνει περισσότερο άγχος για εκπομπές όπως η δική σου;

«Οχι, είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο στη διαχείριση του. Το παιχνίδι και η διαχείριση της όλης κατάστασης δεν πρέπει να ξεφύγει. Ωστόσο οι ρυθμοί της εκπομπής αλλάζουν σημαντικά λόγω εκλογών. Ο τρόπος που επιλέγονται τα πρόσωπα είναι σαν να κάνουν εκείνοι εκπομπή και εμείς να είμαστε καλεσμένοι. Κάνεις προσπάθεια να ενημερώσεις και αυτοί που είναι καλεσμένοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Εμένα αυτό με ενοχλεί. Πάντα σε προεκλογικές περιόδους αρχισυντάκτες και διευθυντές μας γίνονται οι υποψήφιοι κι εγώ θα προσπαθήσω να το αποφύγω αυτό».

-Μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη για το αν θα είναι καλύτερη η σεζόν για τον ΑΝΤΙ φέτος σε σχέση με πέρυσι;

«Το πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη. Αν έχουν γίνει λάθη, θα έχουν συνειδητοποιηθεί. Αν δεν είχε γίνει προγραμματισμός, θα γίνει. Δεν ευθύνονται τα πρόσωπα. Πέρυσι η χρονιά αιφνιδίασε το τηλεοπτικό τοπίο. Κάποια πράγματα τα οποία νομίζαμε ότι είχαν πεθάνει, νεκραναστήθηκαν και θέριεψαν σε τηλεθέαση. Το λάθος είναι να ακολουθήσεις τυφλά αυτό που κάνει επιτυχία απέναντι. Κι εμένα μου αρέσει ο Τσιτσιπάς, αλλά δεν ξέρω τένις, ρε γαμώτο!», λέει στο Gala.