Αιφνιδίασε με την απόφασή της να αποχωρήσει από το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, μιας και η συνεργασία της μαζί του χαρακτηρίζονταν επιτυχημένη.

Ο λόγος για τη Τζούλια, το κορίτσι του "Τροχόυ της Τύχης", που όπως όλα δείχνουν δε θα βρίσκεται πια στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη να "ζαλίζει" με την ομορφιά της τους παίκτες του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού που φυσικά πήρε πράσινο φως και συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, αν και θα βρισκόταν κανονικά στα πλατό του παιχνιδιού, αποφάσισε η ίδια να μην συνεχίσει την συνεργασία της μετά από 2,5 πολύ ωραία χρόνια αδιάκοπης παρουσίας της στον "Τροχό της Τύχης".

Οι υπεύθυνοι του καναλιού περίμεναν μέχρι και πριν λίγο καιρό την απάντησή της που πλέον είναι επίσημη και τελικά αρνητική.

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να πει αντίο στη θέση της στην τηλεόραση γιατί θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και επαγγελματικά με κάτι που η ίδια αγαπάει πολύ. Η Τζούλια Νόβα έβαλε στόχο να γίνει ζωγράφος.

Αυτήν την εβδομάδα στο Star Channel γίνονται συνεχόμενα castings για να βρεθεί η αντικαταστάτριά της έτσι ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του τηλεπαιχνιδιού.