Συνεχίζεται η στελέχωση του ενηµερωτικού τοµέα του Epsilon, µε πρόσωπα µπροστά και πίσω από τις κάµερες, αλλά και ο προγραµµατισµός δελτίων και ενηµερωτικών εκποµπών.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, τις επόμενες ηµέρες αναµένεται να επικυρωθεί και επίσηµα η έλευση της Έλλης Στάη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων για το τελικό κείμενο του συμβολαίου.

Όπως προκύπτει από τις συζητήσεις υψηλόβαθµων στελεχών του Epsilon, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα προβάλλεται στις 19:00, απέναντι ακριβώς από το αντίστοιχο δελτίου του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η διοίκηση του σταθµού θεωρεί ότι στην εν λόγω ζώνη υπάρχει χώρος για ένα περισσότερο πολιτικό δελτίο και εκτιµούν ότι δεν γίνεται να αφήσουν µόνο του τον Alpha.

Παράλληλα, οριστικοποιείται και ο σχεδιασµός του µεσηµεριανού δελτίου, με τη Λίνα Δρούγκα στην παρουσίαση να αλλάζουν ώρα και αντί για τις 14:30 που βγαίνουν σήµερα, θα µεταδίδονται, κατά πάσα πιθανότητα, στη 13:00, αµέσως µετά το ψυχαγωγικό µαγκαζίνο.

Σχετικά με το επίπεδο στελεχών, ο ενηµερωτικός τοµέας, που λειτουργεί υπό τη γενική διεύθυνση του ∆ηµήτρη Μιχαλέλη, ενισχύεται µε τον Στράτο Μπαλή, που θα αναλάβει διευθυντής ειδήσεων, και µε τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη, που θα έχει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης, ενώ ο τοµέας ειδήσεων στελεχώνεται και σε επίπεδο ρεπόρτερ.

To κατώφλι του Epsilon περνά ο Μιχάλης Ιγνατίου, ενώ έρχονται και άλλα πρόσωπα από το Mega, όπως η Σοφία Φασουλάκη (είναι και στο «Εθνος»), η Κωνσταντίνα Καζαντζή, αλλά και ο ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.