Στην παρέα της καλοκαιρινής εκπομπής "Splash", βρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ηθοποιούς και τις αμοιβές που έπαιρναν κάποτε από το θέατρο.

Ο Έλληνας ηθοποιός δήλωσε:

«Είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους, που πραγματικά πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια τους, να μην έχουν απολύτως τίποτα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι από εκείνη τη γενιά που βοηθάνε αυτούς που δεν έχουν τίποτα… Και που είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι και ζουν και πάρα πολύ καλά. Ξέρω ανθρώπους που είναι και φιλεύσπλαχνοι και είναι κοντά σε ανθρώπους της γενιάς τους και τους βοηθάνε. Με πρώτη και καλύτερη την Άννα Φόνσου. Δεν θέλω να πω άλλα ονόματα γιατί η Άννα εκπροσωπεί έναν οργανισμό. Οι άλλοι δεν εκπροσωπούν οργανισμούς, απλώς βοηθάνε.

Υπάρχουν άνθρωποι εκείνης της εποχής που βγάζανε, απ’ ότι έχουμε ακούσει κι έχουμε δει κιόλας, που παίρνανε πολλά χρήματα το βράδυ από το θέατρο, τώρα δεν βγαίνουν αυτά τα λεφτά, με σακούλες και πήγαιναν κατευθείαν στο καζίνο και τα παίζανε. Και έλεγαν “δεν πειράζει, κι αύριο τα ίδια θα πάρουμε”. Αυτοί οι άνθρωποι, που εγώ προσωπικά τους λατρεύω, μείνανε στον άσσο από την βλακεία τους ή από την επιπολαιότητά τους ότι πάντα θα βγάζουν πολλά χρήματα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις: