Για τα όνειρά της για την τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η Νικολέττα Ράλλη.

Ποια είναι τα όνειρα σου για την τηλεόραση; Τι θα ήταν αυτό που θα σε ενδιέφερε να κάνεις ιδανικά;

«Αυτό που θα με ενδιέφερε να κάνω είναι ένα late night show όπως το «Chelsea Lately» στην Αμερική. Αν το έχεις παρακολουθήσει, η εκπομπή ξεκινά από το γραφείο και το meeting που γίνεται και μετά βγαίνουν live. Θεωρώ ότι τα meetings  που κάνουμε για εκπομπές έχουν πολύ ενδιαφέρον και θα άρεσαν στον κόσμο» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Στο Nomads θα πήγαινες;

Δεν σου λέω ότι δεν θα πήγαινα με βεβαιότητα (γέλια). Αλλά μιας και ξεκινάει σε λίγο καιρό, θα προτιμούσα να είμαι στον ΑΝΤΙ με κάτι ψυχαγωγικό και πολύ ευχάριστο και να προσφέρω πολύ περισσότερα.

-Νιώθεις ότι τον τελευταίο χρόνο, ειδικά, η επαγγελματική σου πορεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο; Έχει έρθει για σένα αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε το "πλήρωμα του χρόνου;"

Νιώθω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά στα επαγγελματικά μου από τότε που ξεκίνησα. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και είμαι ευγνώμων γι' αυτό, καθώς κάνω κάτι που αγαπώ πολύ. Θα έλεγα ότι τα πράγματα μου πάνε, πάντως, ακόμα καλύτερα από τότε που ξεκίνησα να συνεργάζομαι με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Τν. Από τότε ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον όμιλο ΑΝΤ1 και άρχισα να έχω ουσιαστικά καλούς συνεργάτες δίπλα μου, να κερδίζω γνώση και πάρα πολλά πράγματα που είναι σημαντικά για τη δουλειά μου.