Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ο Σπύρος Χαριτάτος (VIDEO)

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί”, με τον Σπύρο Χαριτάτο, στο Έψιλον, που ενημέρωνε τους τηλεθεατές καθημερινά εδώ και έξι μήνες.

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του, στέλνοντας ένα περίπλοκο μήνυμα:

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η παρέα του “Ξυπνάμε Μαζί”. Ζήσαμε μια εξάμηνη ολιγόμηνη περιπέτεια, το κάναμε όμως με πειθαρχεία, με συνείδηση και με πάθος για ενημέρωση πάθος για να ζούμε τις καλύτερες στιγμές μαζί. Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και με αξιοπρέπεια παλεύουμε, όπως κι εσείς πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε με αξιοπρέπεια. Πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τους πάντες, να είστε καλά. Αυτό που μένει στο τέλος τι είναι; Η αξιοπρέπειά μας! Όμορφη μέρα! Προσέξτε τους στίχους και δείτε τα πρόσωπά μας! Καλό καλοκαίρι».

Να σημειωθεί ότι από τη, ερχόμενη Δευτέρα, η τηλεοπτική εκπομπή “Από Νωρίς”, μετακομίζει από το Σαββατοκύριακο στις καθημερινές.

Όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον, από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 07.00 ο Πέτρος Κουσουλός και η Βάσω Μητρομάρα “θα μας δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας του Σαββατοκύριακου ζωντανά από τη συχνότητα του Epsilon TV”.

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή, τελευταία εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.