Τηλεμαραθώνιος "με αγάπη για την Ελλάδα", διοργανώθηκε χθες, από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου, για την οικονομική υποστήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Παρουσιάστρια της συγκινητικής βραδιάς ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία, φανερά συγκινημένη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου άρχισε να κλαίει την ώρα που ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης της έλεγε, σε τηλεφωνική σύνδεση, για την μητέρα που έχασε τον γιο, την κόρη της και τον άνδρα της, στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόκειται για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε, όταν η μητέρα διαπίστωσε πως νεκρή είναι τόσο η κόρη της που πήδηξε σε γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες και σκοτώθηκε ακαριαία, όσο και ο γιος της και ο σύζυγός της που βρέθηκαν απαθρακωμένοι.

Σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια της με ένα χαρτομάντηλο, η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν μπόρεσε να κρύψει την λύπη της από τον φακό, επιλέγοντας να μην συγκρατήσει τα δάκρυά της και να ξεσπάσει στον αέρα.

Δείτε το βίντεο: