Σε λυγμούς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει μαζί, με το συνάδελφό της, Πέτρο Κασιώτη, η δημοσιογράφος του Alpha, Βίκυ Χαντζή.

Οι φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες δεν κατάφεραν να μην επηρεάσουν και τον κόμσο της ενημέρωσης.

Οι εικόνες που έφταναν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha από τις προσπάθειες διάσωσης των ανθρώπων από τα σκάφη στις παραλίες στο Μάτι, ήταν συγκλονιστικές.

Ύστερα από βίντεο που έδειχνε τον κόσμο να προσπαθεί να επιβιβαστεί στα πλεούμενα για να σωθεί από τη φωτιά, η Βίκυ Χαντζή προσπάθησε να περιγράψει το συμβάν , χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αρθρώσει λέξη και κατέρρευσε στον αέρα.

Η δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα με λυγμούς και αδυνατούσε να συνεχίσει. Τότε, ο συνάδελφός της, Πέτρος Καρσιώτης, εξαιρετικά αμήχανος, πήρε τον λόγο και είπε:

«Είμαστε συντάκτες, είμαστε δημοσιογράφοι, χρειάζεται μια ματιά ψύχραιμη, υπάρχει πολύς πόνος μπροστά, όλα είναι δικαιολογημένα. Κάποια στιγμή λυγίζουν και οι δημοσιογράφοι που εννοείται ότι είναι ουδέτεροι σαν τα σωστικά συνεργεία και προσπαθούν να εμβαθύνουν στα αίτια για το πώς γράφτηκε αυτή η τραγωδία. Η Βίκυ είναι ένα κορίτσι που θέλει το καλό όλων γι’ αυτό και κυλούν δάκρυα από τα μάτια της. Να της δώσουμε λίγο τον χρόνο να προσπαθήσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της».

Στη συνέχεια, και για μερικά λεπτά η κάμερα δεν έδειχνε την Βίκυ Χαντζή, η οποία επέστρεψε στην κανονική ροή της εκπομπής μετά από λίγο.

Δείτε το βίντεο: