Η Σάσα Σταμάτη έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, για τις προτάσεις που απέρριψε στη συνέχεια, αλλά και για το Ooh la la.

Ισχύει ότι συζήτησες για Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1;

Όχι. Δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1 μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο. Έκτοτε με πήραν από διάφορες εκπομπές για να πλαισιώσω πάνελ, αλλά εφόσον είχα αποφασίσει να μην είμαι στη Φαίη δεν είχε νόημα να πάω κάπου απέναντι. Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησε μια κουβέντα με τον ΣΚΑΙ, να κάνουμε κάτι καθημερινό, μεσημέρι, με μια ομάδα. Μετά πάγωσε αυτή η κουβέντα γιατί κι εγώ δεν είπα “ναι”, δεν ένιωθα σίγουρη. Ώσπου ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Εύη Κουτσαυτάκη και μου είπε πως σκέφτονται να κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Με ρώτησε αν με ενδιαφέρει. Σχεδόν αμέσως είπα «πάμε».

Είχες στεναχωρηθεί που είχες μείνει εκτός τηλεόρασης;

Όχι, γιατί ήταν επιλογή μου και ήξερα ότι, όταν παίρνεις ένα ρίσκο, πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και είπα στον Λάτσιο πως αν δεν κάνω κάτι άλλο θα σταματήσω, δεν είχα καμία πρόταση. Όχι πως ήμουν απεγνωσμένη να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Επειδή ήμουν σε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή για επτά χρόνια, ήθελα να προσέξω πολύ το επόμενο βήμα. Δεν ήθελα να φάω τα μούτρα μου, που θα μπορούσα να τα φάω κιόλας. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα.