Η Ειρήνη Ψυχράμη έδωσε σήμερα συνέντευξη στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Έψιλον, "Splash".

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο συγκρότημα μέσα από το οποίο αναδείχθηκε, τις HI-5.

Η ίδια θυμάται το σοκ της πρώτης συναυλίας και εξηγεί τους λόγους που το συγκρότημα διαλύθηκε, αλλά και τη στάση που είχε απέναντι στα πράγματα ο Νίκος Μουρατίδης.

"Δεν μου λείπουν οι Hi-5. Το έζησα. Ήταν πάρα πολύ ωραία τρία χρόνια με τα κορίτσια. Ήμουν μικρούλα. Ήταν μια εμπειρία φανταστική, αλλά μεγαλώνοντας θέλεις άλλα πράγματα. Δεν άλλαξε η ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι με το που βγήκαμε στην πρώτη συναυλία, εκεί πάθαμε σοκ, που ξαφνικά ο κόσμος μας ήξερε, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά από αυτό, επειδή ήθελα να κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα, πήρα έναν διαφορετικό δρόμο και ξεκίνησα από την αρχή. Όπου πήγαινα έκανα οντισιόν.

Παράλληλα είπε για τη διάλυση των Hi-5 ότι ήρθε με το κλείσιμο της εταιρίας: "κι εμείς έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση, αν θα συνεχίσουμε σε κάποια άλλη εταιρεία ή θα το διαλύσουμε. Δεν θέλαμε να συνεχίσουμε όλες λοιπόν. Κάποιες ήθελαν να κάνουν σόλο καριέρα, άλλες καθόλου, οπότε είπαμε ας το διαλύσουμε.Μωρέ το είχαμε χορτάσει. Με τη Shaya και τη Μαρλέν μιλάμε, με τη Νάνσυ πιο αραιά, με τη Φρόσω δεν μιλάμε".

Τέλος σχολίασε το επεισόδιο της εκποομπής "Παμε Πακέτο" με την Shaya.

"Δεν είδα την Shaya στο Πάμε Πακέτο, αλλά μου το είπαν. Διαφωνούσε ο Νίκος Μουρατίδης γενικώς με την τακτική της εταιρείας, είχε έρθει πολλές φορές σε κόντρα. Ο Νίκος το είχε αλλιώς ονειρευτεί και σχεδιάσει. Συμφωνούσα μαζί του. Διαφωνούσε γιατί ήθελε να βγούμε αυτό που ήμασταν πέντε φρέσκα κορίτσια, τα οποία είναι γήινα, όχι κάτι άπιαστο. Δεν υπήρχε χώρος και χρόνος. Αποφάσιζαν άλλοι για εσένα, για το τι θα βάλεις, ήταν όλα σε κουτί, δεν έπαιρνες αποφάσεις εσύ για εσένα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτερα όσον αφορά στα τραγούδια, το ντύσιμο μας, δεν το είχαν προσέξει τόσο πολύ, ήταν τσαπατσούλικο, έγινε πολύ γρήγορα, δεν τους ενδιέφερε να κρατήσει και πάρα πολύ. Τους ενδιέφερε το γρήγορο χρήμα, να γίνει ένας χαμός και μετά αυτό το αφήσανε. Γιατί αν το ήθελαν, θα το είχαν κρατήσει με κάποιο τρόπο", κατέληξε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη: