Μέχρι τον τελικό του Survivor 2 έφτασε η Κατερίνα Δαλάκα, τον μεγάλο τίτλο όμως κατάφερε να τον κερδίσει ένας «Μαχητής», ο Ηλίας Γκότσης.

Η παίκτρια των «Διασήμων» αναφέρεται στη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης με ένα δεύτερο μήνυμά της στο Instagram μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, στο οποίο αναφέρει: «Όλα τα παιχνίδια είχανε την δίκη τους αξία και ομορφιά, αλλά αυτά που θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είναι τα παιχνίδια που αγωνιζόμουν για την πατρίδα μας».

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε πρόσφατα για τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι και αποκάλυψε το όνειρό της, το οποίο είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η αθλήτρια σημείωνε: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε σας αγαπώ. Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ #survivor2018#loveyouall».

Δείτε την ανάρτησή της: