Εντυπωσική είσοδο στο πλατό του Splash, έκανε η Νατάσα Καλογρίδη, μιας και ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του Έψιλον.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά το βίντεο – αφιέρωμα που της είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκπομπής, μπήκε στο πλατό δυναμικά σκίζοντας με τη γόβα της τη χάρτινη είσοδο που είχε στηθεί.

Μοιράστηκε την καλή της διάθεση, ευχές, αλλά μια άγνωστη ιστορία από το Nomads.

Για την ακρίβεια, η Μαντώ Γαστεράτου, που ήταν και αυτή στο ίδιο παιχνίδι επιβίωσης του Ant1, ανέλαβε να εξιστορήσει τι κρύβεται πίσω από την μπλούζα που φορούσε η καλεσμένη της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα εξής:

«Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου».