Το τηλεοπτικό της κοινό αποχαιρέτησε πριν από λίγο η Ναταλία Γερμανού, μιας και σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή της στο Έψιλον.

Η γνώστη παρουσιάστρια, ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες της, αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στο Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος όπως είπε η ίδια, ήταν αυτός που της πρότεινε να έρθει στο κανάλι, δείχνοντάς της, την εμπιστοσύνη του.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε τα εξής:

«Οφείλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον Μένιο Φουρθιώτη γιατί είναι ο άνθρωπος, ο οποίος με προσκάλεσε στο Epsilon, μου έκανε τα πάντα εύκολα ώστε να έρθω εδώ πέρα και να βρίσκω τα προβλήματά μου λυμένα. Ήταν εδώ στα δύσκολα, στα εύκολα, στα άσχημα και στα ωραία. Με τον Μένιο κι εμένα έχει συμβεί το εξής: έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές αλλά ποτέ ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη σημασία αυτού του πράγματος. Στην τηλεόραση μας είναι πολύ εύκολο να θάβουμε τους πάντες όταν αυτοί δεν είναι παρόντες. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό, μου αρέσει όταν τσακώνομαι να βρίζω τον άλλον στα μούτρα.

Με τον Μένιο, λοιπόν, δεν θα σας το κρύψω ότι περάσαμε και στιγμές δύσκολες γιατί ήταν ο διευθυντής μου και ήμουν η παρουσιάστριά του. Πολλές φορές τσακωθήκαμε αλλά πάντα τα χώναμε ο ένας στα μούτρα του άλλου. Μπιπ κι εσύ μπιπ και θα σου μπιπ και θα μου μπιπ! Και όταν περνούσε αυτό και το λύναμε, μου έλεγε συγγνώμη και του έλεγα συγγνώμη και η ζωή συνεχιζόταν. Και όταν είχα πρόβλημα τον έπαιρνα και μου το έλυνε».

Εκτός το Μένιο Φουρθιώτη, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τον Φίλιππο Βρυώνη: «Και τον κύριο Φίλιππο Βρυώνη θέλω να ευχαριστήσω γιατί ήταν άψογος στη συνεργασία μου μαζί μου. Αυτά θέλω να πω για τη διοίκηση, η οποία με φιλοξένησε, η οποία μου πλήρωνε το φαγητό μου και τα έξοδά μου για τρία ολόκληρα χρόνια. Αυτό το σέβομαι πάρα πολύ εγώ σαν εργαζόμενη».

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια του Έψιλον δήλωσε: «Θα ευχηθώ στον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να φτάσουν το Epsilon εκεί που ονειρεύονται και ακόμα ψηλότερα. Είναι σημαντικοί τηλε-άνθρωποι, τους εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Καλή συνέχεια στο Epsilon TV, εγώ ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου στο κανάλι αυτό, από το οποίο κρατάω μόνο καλές αναμνήσεις. Κλείνει ένας κύκλος για μένα και ανοίγει κάπου αλλού».

Να υπενθυμιστεί ότι η παρουσιάστρια από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο δυναμικό του Alpha.