Κατερίνα Καινούργιου σε Δώρο Παναγίδη: Η εικόνα που έβλεπα, δεν μου άρεσε καθόλου

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε σήμερα η ομάδα του νέου πρωινού του Epsilon.

Ανάμεσα τους και ο Δώρος Παναγίδης, από το Power of Love.

«Βλέποντας σε από το Power of Love είχε εκφράσει και την άποψη μου και θέλω να σου την πω, δεν ντρέπομαι που είμαστε μαζί. Η εικόνα που έβλεπα δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτό που σου έβγαζαν. Μου έβγαζες μια αγένεια. Έρχεσαι εδώ, κάνεις ραντεβού με τον Θέμη και μου λέει ο Θέμης

 «Κατερίνα δεν έχει καμία σχέση το παιδί που συνάντησα με αυτό που έβγαινε στο Power of Love. Θα το δεις κι εσύ.  Και βλέποντας σε και σε συνεντεύξεις και εδώ, λέω καλέ είναι άλλος άνθρωπος; Γιατί σου το έκαναν αυτό βρε αγόρι μου;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από τη στιγμή που επιλέγεις να μπεις σε μια κατάσταση, πρέπει να συμβιβάζεσαι. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, έπρεπε να είμαι αυτός. Κάποιος ρόλος. Δεν λέω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό που ζούσαμε, απλά έπρεπε να προσαρμόζεσαι σε αυτή την κατάσταση. Προσπαθούσα να το κρατήσω όσο πιο πολύ στα μέτρα μου μπορούσα, να μην χάσω από το χαρακτήρα μου και την αξιοπρέπεια μου και εκεί που έβλεπα ότι δεν με έπαιρνε, πολύ απλά, έφυγα», εξήγησε ο Δώρος Παναγίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.