Έχουν ζητήσει πολλές φορές από την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη να φωτογραφηθούν μαζί για περιοδικό και να δώσουν κοινή συνέντευξη, αλλά δεν το είχανε κάνει μέχρι τώρα, πέρα από μια κοινή τους εμφάνιση στην ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

Τι τους είχε φρενάρει;

Θοδωρής: «Πολλές φορές μας το έχουν προτείνει, από τον πρώτο καιρό που είμαστε μαζί, και για τηλεοπτικές εκπομπές και για φωτογραφίσεις σε περιοδικά» τόνισε στο People.

Σίσσυ: «Όμως δεν βρίσκαμε λόγο. Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί και όταν δίνεις μια συνέντευξη η αφορμή είναι κάτι επαγγελματικό, όταν έχουμε μία δουλειά να προωθήσουμε.»

-Βέβαια, σας έχουν κάνει προτάσεις για να συνεργαστείτε και τηλεοπτικά, ασχέτως που δεν το αποφασίσατε

Θοδωρής: «Κινούμαστε σε διαφορετικούς χώρους. Όταν ήρθαν οι πρώτες προτάσεις, στηνόμασταν ακόμα με το συγκρότημα, δεν ήθελα να κάνω focus αλλού. Τηλεόραση έκανα αρκετά χρόνια μετά, στο Χ-Factor, αφού εδραιώθηκε το συγκρότημα, οπότε εκεί μπορούσε να ανοίξει ένας άλλος κύκλος. Ήμουν και προσωπικά πιο έτοιμος, γιατί πριν είχα μια φοβία»

- Η φοβία πάντως δεν φάνηκε. Ήσουν πολύ άνετος στο Χ-Factor. Όπως έχεις πολύ άμεση επαφή με τον κόσμο στη σκηνή.

Σίσσυ.: «Του το έλεγα χρόνια τώρα. Θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία με τον κόσμο, και τηλεοπτικά. Μπορεί η εικόνα του στα Μέσα να είναι πιο low profile αλλά πάνω στη σκηνή και στη ζωή του δεν είναι καθόλου έτσι. Το πίστευα πολύ ότι θα είναι καλός στην τηλεόραση. Εκείνος το φοβόταν.»