Survivor 2: Ποιος πιστεύει η Εύη ότι θα είναι ο νικητής;

|
THESTIVAL TEAM

Για τις δυσκολίες που πέρασε στο Survivor, το ποιος θα κερδίσει και για τον αν υπήρχαν έρωτες μέσα στο παιχνίδι, μίλησε μεταξύ άλλων, η Εύη Σαλταφερίδου, στο TV Έθνος.

Έρωτες υπήρξαν στο παιχνίδι;

«Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο. Μόνο το ενδιαφέρον του Χελμί με τη Ροδάνθη! Αν με ενδιέφερε κάποιος άνδρας ερωτικά, μπορεί να ντρεπόμουν να το εκδηλώσω on camera»

Ποιος ή ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει;

«Πιστεύω ότι το «Survivor» θα το κερδίσει η Κατερίνα. Θα ήθελα όμως να το κερδίσει ένας από τους Μαχητές, ο Ηλίας ή ο Νικόλας. Είναι πραγματικοί μαχητές στη ζωή και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα λεφτά»

Θα ξαναπήγαινες στο «Survivor»;

«Ναι! Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα μισά. Θα ήθελα και να κρυώσω και να πεινάσω παραπάνω»

Ποιος ήταν ο στόχος σου όταν μπήκες στο παιχνίδι;

«Μπήκα με το σκεπτικό να κάτσω όσο πιο πολύ μπορώ. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είμαι η νικήτρια του «Survivor». Χαίρομαι που έφυγα σε φάση που ήμουν πολύ καλή αγωνιστικά»

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τον χώρο της τηλεόρασης;

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι προτάσεις θα υπάρχουν για μένα. Σίγουρα θα ήθελα να έχει σχέση και με τον αθλητισμό. Αν μου ταιριάζει και μπορώ να το υποστηρίξω, θα το έκανα» είπε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.