Ο Γιώργος Παπαδάκης με την σύζυγό του μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί, αλλά παραμένουν ερωτευμένοι και μας το δείχνουν σε κάθε τους εμφάνιση.

«Η πιο μακροχρόνια φιλία είναι με τη γυναίκα μου, την Τίνα, με την οποία θα μπούμε στον 29ο χρόνο. Πέραν του ότι είναι ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η μητέρα των παιδιών μου, είναι και η φίλη μου. Έχω και φίλους από τα μαθητικά μου χρόνια, με τους οποίους βλέπομαι τακτικά, αλλά η καλύτερη μου φίλη είναι η γυναίκα μου και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο την ταλαιπωρώ. Γιατί με τους φίλους μας, αν δεν τους ταλαιπωρούμε και αν δεν μας ταλαιπωρήσουν, δεν υπάρχει πραγματική φιλία» δήλωσε στο Τηλέραμα και συνέχισε: «Έχω τρία παιδιά. Τον Κωνσταντή, από τον πρώτο μου γάμο, που μου έχει χαρίσει δυο εγγόνια, τον Γιώργη και τον Αλέξανδρο. Ο μεσαίος γιος μου, ο Φοίβος, τελείωσε το πανεπιστήμιο, έκανε master  στην Αγγλία και τώρα κάνει το διδακτορικό του. Ο μικρότερος γιος μου, ο Ιάσονας, είναι 21 ετών και ασχολείται με τη μουσική. Μπορεί να είμαι πάτερ φαμίλιας, αλλά προσπαθώ τα παιδιά μου να κάνουν τις επιλογές τους στη ζωή και εγώ να τις υποστηρίζω»

Το μότο της ζωής του είναι «όσο ζω μαθαίνω» ενώ όπως εξήγησε δεν έχει κανένα χόμπι. «παλιότερα μάζευα αναπτήρες, φτηνούς, πλαστικούς και στυλό, επίσης φτηνιάρικα. Έχω κλέψει άπειρα στυλό από τα ταξίδια που έχω κάνει. Ευτυχώς δεν με είχαν πάρει χαμπάρι. Μου αρέσει το ψάρεμα με καλάμι, αλλά δεν έχω χρόνο. Μάλλον δεν έχω την ικανότητα, αλλά με ηρεμεί».