Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Παγιατάκη; (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Βίκυ Παγιατάκη έχει σίγουρα λείψει σε πολλούς τηλεθεατές τόσο για τις αστρολογικές της προβλέψεις, όσο και ως προς την τηλεοπτική της παρουσία. Η ίδια ξεκουράστηκε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση και συζητά όπως αποκαλύπτει για να επιστρέψει.

Και μπορεί η ίδια να μην λέει πως και που, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως και την περασμένη χρονιά την ήθελε στην εκπομπή της και πως θα χαρεί να την έχει στο πρωινό του χρόνου.

«Πρέπει να σου πω ότι ξεκουράστηκα πολύ. Μπορώ να σου πω ότι όλο αυτό το διάστημα που απέχω, η ποιότητα ζωής μου είναι πάρα πολύ καλή. Όλα τα μίντια περνούν μια κατάσταση δύσκολη. Εγώ ας πούμε τόσο καιρό στο MEGA δεν πήρα ούτε ένα ευρώ.

Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλός παρουσιαστής Είναι αυθόρμητος και αυτό το έχει πληρώσει. Αλλά ο Λιάγκας είναι εξαιρετικός στο εξής. Του δίνεις τόση δα ειδησούλα και το κάνει ειδησάρα και σου βγάζει μια εκπομπή ολόκληρη. Σε αυτό τον συγκρίνω λίγο με τον Μικρούτσικο.

Είχα τρεις προτάσεις πέρυσι. Τελικά δεν πήγα σε καμία γιατί είχα ένα σεμινάριο τον Νοέμβρη στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή δεν έχω υπογράψει πουθενά. Έχω κάνει μια συζήτηση. Κυκλοφόρησε λίγο εν αγνοία μου, αλλά πιστεύω ότι τον χειμώνα κάτι θα κάνω.

Δεν θέλω να συζητήσω για την Μενεγάκη. Δεν μου κάνει κλικ να συζητήσω.

Με την Κατερίνα Καινούργιου έχω συνεργαστεί στο MEGA. Πάντοτε πιστεύω ότι θα εξελίσσεται όλο και περισσότερο προς το καλύτερο και όσες φορές την έχω δει αυτή την εξέλιξη την έχω διαπιστώσει μετά χαράς γιατί τη συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ», δήλωσε η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ η παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» παραδέχτηκε στον αέρα πως είναι επιθυμία της να συνεργαστούν:

«Μακάρι να συνεργαστούμε του χρόνου. Το λέω και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εγώ σαν Κατερίνα κάθε χρόνο θα θέλω τη Βίκυ Παγιατάκη. Από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα που αφορά το κανάλι και τον Θέμη. Εγώ το εύχομαι. Και πέρυσι εγώ ήθελα να συνεργαστώ με τη Βίκυ Παγιατάκη και μία από τις τρεις προτάσεις που είπε, ήταν από εμάς.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.