Πάνος Μεταξόπουλος: Πέρασα δοκιμαστικό για τη χειρότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης – Ευτυχώς κόπηκα, ήταν σκουπίδι! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη Φωλιά των Κου Κο έδωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος και απάντησε αν ήταν επιλογή του να μην κάνει τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως είχε περάσει δοκιμαστικό για τη «χειρότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης», όπως την αποκαλεί και ευτυχώς κόπηκε.

«Ναι. Είχα κάποιες προτάσεις αλλά ευτυχώς που δεν τις έκανα. Είχα κάνει δοκιμαστικό και ευτυχώς που δεν πέρασα ποτέ, στο χειρότερο πρόγραμμα που έχει παίξει στην ελληνική τηλεόραση. Ποιο μπορεί να είναι; Το πιο σκουπίδι. Ήταν σκουπίδι. Ντρεπόμουν που έκανε ο άλλος τις ερωτήσεις στους ανθρώπους. Η στιγμή της αλήθειας. Για εμένα θα ήταν το στίγμα στη ζωή μου».

«Το Dancing with the stars δεν μου άρεσε ποτέ. Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για την κριτική επιτροπή, αλλά δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο», λέει ο χορογράφος αναφερόμενος στο show χορού του ΑΝΤ1.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε ακόμα και στην Ελένη Φουρέιρα και τη Γιάννα Τερζή και τη συμμετοχή τους στη Eurovision, λέγοντας:

«Όταν σου επιτίθενται πολλοί, μαζεύεις δυνάμεις. Αυτό συνέβη στην Ελένη. Είτε από εκεί που είναι, είτε το μαλλί, είτε γιατί χορεύει αλλιώς, είτε γιατί δεν τους άρεσε πως τραγουδάει, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Η κοπέλα αυτή έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Και βγήκε και έκανε ένα τραγούδι το οποίο δεν ήταν τίποτα, το έκανε κάτι.

Δεν το συζητάω καν ότι θα ήταν κάτι άλλο αν δεν ήταν μόνη της η Γιάννα Τερζή στην σκηνή. Όταν αποφασίζω και λέω θα βγω μόνος μου, πρέπει να είσαι η Καμπαγιέ, να ακούω μόνο το τραγούδι αν έχεις τόσο υπέροχη φωνή».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.