Αυλαία έριξε για φέτος το Πρωινό, με το κλίμα να περιλαμβάνει συγκίνηση και χαμόγελα.

Η Φαίη Σκορδά, έχοντας γύρω της όλους τους συντελεστές της εκπομπής, ευχαρίστησε τον καθένα προσωπικά για την άψογη συνεργασία που είχαν τη σεζόν που μόλις τέλειωσε.

«Τελευταία εκπομπή με μια πολύ καλή παρέα, πολύ καλούς συνεργάτες, αυτό είναι το μυστικό του Πρωινού!», ανέφερε προσωπικά, ενώ έστειλε το μήνυμα της στον Τζώρτζη Ποφάντη: «Θα είμαι δίπλα σου μέχρι το τέλος»!

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της, ένας ένας, την ευχαρίστησαν με τη σειρά τους. Δάκρυα, χαμόγελα και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα…

-Λίτσα Πατέρα: Σε ευχαριστώ γιατί με το χαμόγελό σου φωτίζεις ακόμα και τις κρύες και βροχερές μέρες.

-Βασίλης Καλλίδης: Φέτος δεν αισθανόμουν ότι πάω στη δουλειά, αλλά σε σπίτι φίλων για καφέ.

-Θέμης Γεωργαντάς: Πέντε χρόνια είναι το σπίτι μου. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! Και θέλω να σου πω ένα δημόσιο ευχαριστώ για όλη αυτή την αντοχή σου μαζί μου. Είσαι η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα που έχω γνωρίσει στην τηλεόραση.

-Κλεοπάτρα Πατλάκη: Από αυτή τη συνεργασία έχω αποκτήσει και καινούριους φίλους και αυτό είναι μεγάλο παράσημο.

-Κώστας Τσουρός: Ήταν η καλύτερη συνεργασία μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που δούλεψα δίπλα σου και θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.

-Άρης Καβατζίκης: Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να επιστρέψω μετά από έναν χρόνο αποχής. Από όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην τηλεόραση είσαι ο πιο φιλελεύθερος άνθρωπος και τους συνεργάτες σου τους βάζεις στο ίδιο επίπεδο με σένα.

-Σοφία Τουντούρη: Μου έδωσες την ευκαιρία να αφήσω τη Θεσσαλονίκη, να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω εδώ στην Αθήνα. Μου έδωσες τεράστιο χώρο.

Δείτε τα όσα έγιναν: