Για την αποχώρησή της από το ΑΝΤ1 και την μετακίνησή της στο Epsilon, μιλά σε συνέντευξή της η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ίδια μιλώντας στο TV Έθνος ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon Τν. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια κατέληξα στην πρόταση του Epsilon Τν που μου φάνηκε πιο συμφέρουσα. Είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις δύο πλευρές ότι μιλάω και με άλλο κανάλι. Ούτε είχα κάποιο συμβόλαιο να με δεσμεύει. Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, αφού είχα υπογράψει, το ανακοίνωσα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο προγραμματισμένο ραντεβού που λέγεται πως δεν πήγε ποτέ. «Είχε κανονιστεί ένα κάστινγκ, στο οποίο είχα όμως ενημερώσει ότι δεν θα πάω. Δεν είναι ότι με περίμεναν και δεν εμφανίστηκα. Σε καμία περίπτωση», εξήγησε.

Η ίδια ανέφερε πως προσπάθησε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα αυτή τη κατάσταση ενώ μίλησε και για το ραδιοφωνικό της μέλλον στο Ρυθμό, το σταθμό που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤ1. «Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να γράφουν για σένα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αν στενοχωριέμαι γιατί κάπου κάτι γράφτηκε, τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση πού μου συμβεί κάτι σοβαρό; Οσον αφορά τον «Ρυθμό», παραμένω εκεί και κάνω καθημερινά την εκπομπή 14.00 με 16.00. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθώ από το ραδιόφωνο. Δεν έκανα κάτι κακό», κατέληξε.