Ο πρώτος παίκτης που πηγαίνει απευθείας στους τέσσερις, για τον τελικό, αναδείχθηκε χθες, μέσω του symbol game. 

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, διαγωνιζόμενη απέναντι στον Ηλία Γκοτση και έπειτα από άπειρες διαδρομές, στις οποίες απομνημόνευσε τα σύμβολα του πίνακα, κατάφερε να κερδίσει με 5-2 τον συμπαίκτη της και να κατακτήσει την πρώτη θέση στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα.

Τι έγινε στο symbol game;

Οι παίκτες που είχαν παραμείνει στο Survivor έδωσαν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol game για να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

Στον ημιτελικό του symbol game, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε όλους τους παίκτες για τις «ζωές» που έχει ο καθένας στο παιχνίδι, ενώ ανακοίνωσε πως ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω ιατρικών θεμάτων. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα είχαν τη δυνατότητα να περάσουν στον τελικό symbol game και αυτοί ήταν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα. Εκεί τους περίμενε ο Σάκη Τανιμανίδη που έδωσε τις οδηγίες στο τελευταίο παιχνίδι που η μνήμη έπαιξε κύριο ρόλο. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στους τέσσερις φιναλίστ του Survivor!