Ο ημιτελικός του symbol game, το οποίο θα στείλει έναν από τους παίκτες κατευθείαν στον ημιτελικό του παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε  τους παίκτες για τη διαδικασία και ανακοίνωσε πως δύο παίκτες μένουν εκτός αυτής της διεκδίκησης της πρώτης θέσης της τελικής τετράδας. Αυτοί ήταν ο Πάνος Θεοδώρου που αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου που δεν βρισκόταν καν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο νοσοκομείο λόγω του ποδιού του.

«Βρισκόμαστε όλοι εδώ για την ολοκλήρωση σχεδόν του αγώνα των συμβόλων. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ελλείψεις. Ο Πάνος δεν μπορεί να αγωνιστεί για κάποιο ιατρικό θέμα το οποίο έχει. Κι ο μεγάλος άτυχος είναι και ο Νικόλας που είχε έναν τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Επομένως το παιχνίδι των συμβόλων τελειώνει και για τον Πάνο και για τον Νικόλα», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφού ο Νικόλας Αγόρου είχε καταφέρει να αποκτήσει 3 σύμβολα, ωστόσο η ατυχία του τραυματισμού του στο τελευταίο αγώνισμα δεν του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέσω του symbol game την πρώτη θέση στην τελική τετράδα του Survivor.