Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης δεν γνωρίζουν ακριβώς τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα.

Στην ίδια κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται και ο Δημήτρης Ουγγαρέζο. Ερωτηθείς για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα, πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1. Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 έναν χρόνο κανονικό και μετά συν ένα που τότε είναι στο χέρι του σταθμού τι θέλει να κάνει. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα. Για προτάσεις δεν μιλάω ποτέ».

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί φέτος στην Ελληνική τηλεόραση, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως: «Φέτος δεν πήγε τίποτα καλά στην τηλεόραση από αυτά που παλιά πήγαιναν καλά. Ελάχιστες εκπομπές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι που πήγαν καλά. Οι παλιοί παρουσιαστές που είναι δοκιμασμένοι και αγαπημένοι είχαν τα πόστα τους σε αυτή την τηλεόραση. Τώρα, τι φταίει και τι δεν φταίει είναι μια γενικότερη συζήτηση που δεν γίνεται στο όρθιο. Σίγουρα χρειάζεται να παίξουμε όλοι δυναμικά, οι παλιοί να δώσουν τα φώτα τους, οι νέοι να έρθουν να έχουν τη θέση τους και τις ευκαιρίες τους και να υπάρχει υπομονή από τα κανάλια», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικά απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: