Τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη με την χορεύτρια σύντροφό του, σχολίασαν χθες στην εκπομπή "Πρωινό" ωστόσο ανέφεραν λάθος τις ηλικίες του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο Γιώργος Χρανιώτης είναι 46 ετών και η Γεωργία Αβασκαντήρα 23.

Το λάθος εντόπισε η φίλη του ζευγαριού, Ευγενία Σαμαρά η οποία σε story της στο instagram, έριξε τα... βέλη της στην εκπομπή ενώ τάγκαρε και δυο από τους συντελεστές της, τον Κώστα Τσουρό και την Σοφία Τουντούρη.

"Παιδιά εκεί στο Πρωινό μας βγήκαν τα μάτια με την παραπληροφόρηση" έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της ενώ έγραψε και τις πραγματικές ηλικίες του νεόνυμφου ζευγαριού.

Το θέμα δεν θα έμενε αναπάντητο από το Πρωινό. Ενοχλημένος ο Κώστας Τσουρός είπε: "Η Ευγενία Σαμαρά είπε ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο επειδή είπαμε άλλες ηλικίες και τάγκαρε εμένα και τη Σοφία στο ποστ. Ξέρετε τι έγινε; Ξεχάσαμε να πούμε ότι η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στον γάμο και ήταν κι αυτή μια πληροφορία".

Από την πλευρά της, η Σοφία Τουντούρη σημείωσε: "Εμένα το μόνο που με πείραξε είναι ότι την Ευγενία την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και ήμασταν φίλες πολύ. Όταν βλέπεις στον αέρα μιας εκπομπής κάτι τέτοιο, στέλνεις μήνυμα στο κινητό".

Δείτε το βίντεο: