Survivor: Σχόλια με πικρία από Μελίνα Μεταξά για Ηλία Γκότση – “Η μέρα ήταν…” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης άναψε μια μικρή φωτιά ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και τον Νικόλα Αγόρου, οι οποίοι μετά το ανακάτεμα των ομάδων απομακρύνθηκαν. Λεπτομέρειες για αυτή την «αναγκαστική» συνάντηση τους θέλησε να μάθει ο παρουσιαστής, αφού στο χθεσινό αγώνισμα η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να πάρει μαζί της τη Μελίνα και ο Νικόλας Αγόρου επέλεξε τον Ηλία!

«Η μέρα ήταν όχι η πιο άνετη της ζωής μας. Νομίζω και οι τέσσερις είχαμε το ίδιο συναίσθημα όσον αφορά αυτό. Οι στιγμές που περάσαμε δεν ήταν όπως όταν ήμουν στους Μαχητές, αλλά περίμενα ότι θα ήταν πιο αμήχανα και δεν ήταν», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά, ενώ ο Ηλίας Γκότσης είπε:

«Κι εγώ ίσως πίστευα στην αρχή ότι θα είναι λίγο πιο αμήχανα, επειδή δεν έχουμε επαφές με τα κορίτσια που μοιραστήκαμε το έπαθλο. Παρόλα αυτά γελάσαμε. Όλη η διαδικασία είχε πολύ πλάκα. Και το πως φορέσαμε τον εξοπλισμό και το zipline ήταν διασκεδαστικό, οπότε δεν μπορούσαμε να μην γελάσουμε. Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι κάναμε κουβέντες όπως παλιά. Είναι λογικό γιατί δεν μοιραζόμαστε στιγμές στην καλύβα και είναι φυσικό επόμενο να μην έχουμε τόσα πράγματα να πούμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.