Ενοχλημένοι είναι οι διάσημοι του Survivor με τους μαχητές, με μια διαφαινόμενη κόντρα να αναπτύσσεται μεταξύ των δύο ομάδων.

Όπωςαναφέρει και η Κατερίνα Δαλάκα, δεν τους λένε ούτε καλημέρα.

«Όταν περνάς από μπροστά μου το πρωί, που πέρασε ο Πάνος και ο Νικόλας, και καθόμασταν εγώ, ο Τσίλης, η Μελίνα και ο Χάρης, και δεν μας λέτε ούτε καλημέρα, ενώ είμαστε στο ένα μέτρο, ούτε καλημέρα, λες και είμαστε εχθροί, με εξαγριώνει το γεγονός όταν κερδίζουν να έρχονται μετά να μας πούνε “συγχαρητήρια” γιατί ξέρουν ότι θα το δει ο κόσμος. Προτιμώ όταν κάποιος δεν με συμπαθεί ή δεν με γουστάρει για τον χ,ψ λόγο, για τον χαρακτήρα μου, δεν του αρέσουν τα μούτρα μου, η συμπεριφορά μου, να μην μου μιλάει γενικώς ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ακόμα και το “εμείς είμαστε” που λένε οι Μαχητές πολλές φορές, υποδηλώνει ότι δεν είναι κανείς άλλος. Οπότε, το να μην μου πει καλημέρα και να κάνει ότι δεν με είδε, είναι στην ουσία το “εμείς είμαστε”. Δεν εκπλήσσομαι από τέτοιες συμπεριφορές γιατί ξέρω πολύ καλά με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω», σχολίασε ο Γιάννης Τσίλης.

Δείτε το απόσπασμα: