Ένταση μεταξύ του Νικόλα Αγόρου και του Γιάννη Τσίλη επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όλα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης των Μαχητών ανέβηκε πρώτος και ακολούθησε ο παίκτης των Διασήμων. Ο Τσίλης δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του, τον έσπρωξε και λίγο ο Αγόρου, και πέφτοντας προς τα πίσω, ενστικτωδώς άπλωσε το χέρι του για να κρατηθεί από κάπου. Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας αρπάχτηκε από το σορτσάκι του Αγόρου, ωστόσο, τελικά, έπεσε κάτω.

Ο Αγόρου εκνευρίστηκε τονίζοντας πως ο Τσίλης το έκανε επίτηδες, ωστόσο βλέποντας κανείς την επανάληψη δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Ο παίκτης των Μαχητών, μάλιστα, είπε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Τσίλης μπήκε μπροστά του και τον έσπρωξε. Από την πλευρά του ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας τόνισε πως ο Αγόρου ήταν αυτός που τον έσπρωξε, ενώ η παραγωγή του Survivor έπαιζε συνεχώς τα πλάνα, δικαιώνοντας τον παίκτη των Διασήμων.

«Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες; Ανέβηκα πρώτος, όπως το κάναμε. Και μπαίνει μπροστά μου, με σπρώχνει… Και με τραβάει για να πέσω να σκοτωθώ. Θα πέσω να σκοτωθώ. Και με χτύπησε και μία πιο πριν. Όταν μιλάμε για αξιοπρέπεια, αρχές και ήθος να τα τιμάμε και να τα σεβόμαστε. Το είδες που με τράβηξε; Απαράδεκτο», είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου στους συμπαίκτες του.

Αργότερα το θέμα συζητήθηκε και παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη, με τον Γιάννη Τσίλη να δείχνει χαρακτήρα και να είναι ήρεμος και να απαντά σε όσα είπε ο παίκτης των "Μαχητών".