Ο Acun Ilicali είχε αποκαλύψει σε συμβούλιο του τουρκικού Survivor τον έρωτα της Ροδάνθης για τον Τούρκο παίκτη Hilmi Cem.

Σήμερα είδαμε τον Acun και τη Ροδάνθη να μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά με υπονοούμενα.

"Ροδάνθη είσαι διάσημη στην Τουρκία. Δεν ξέρω πως, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο ίδιο νησί, οπότε αν κάποιος μιλήσει με κάποιον άλλον για κάτι αυτό μαθεύεται  σε όλο το νησί, στη Δομινικανή Δημοκρατία. Εντάξει; Και θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι. Οι παίκτες του τουρκικού Survivor θα παίξουν μεταξύ τους κι εσείς θα παίξετε μεταξύ σας, αλλά το έπαθλο θα είναι κοινό. Γιατί είναι ένα πολύ καλό έπαθλο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Επομένως, μόνο οι ομάδες που θα κερδίσουν θα πάνε σε αυτό το έπαθλο. Λοιπόν, Ροδάνθη, όπως ξέρεις δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε κάτι στο Survivor. Παρατηρούμε μονάχα σαν θεατές, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει η ομάδα σου και να κερδίσει και ο θαυμαστής σου στην άλλη μεριά του νησιού, τότε μπορεί να απολαύσετε αυτό το έπαθλο μαζί", είπε ο Acun Ilicali.

"Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα μου ότι έπαθλο και αν είναι αυτό. Πρώτα απ’ όλα για το γόητρο της νίκης και μετά για το έπαθλο. Αλλά τώρα υπάρχει ένας λόγος ακόμα παραπάνω να κερδίσω», είπε η Ροδάνθη και ο Acun της απάντησε: «Πιστεύω το ίδιο και για εκείνον".

Δείτε το βίντεο: