Για το «Ράδιο Αρβύλα» και γενικότερα για την τηλεόραση μιλά μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, ο Αντώνης Κανάκης.

-Το «Ράδιο Αρβύλα» ύστερα από 10 χρόνια έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του;

 «Το "Ράδιο Αρβύλα" πιστεύω πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ύστερα από 10 χρόνια. Θα μου επιτρέψετε να πω πως κάθε χρόνος που περνάει, περνάει προς όφελος της εκπομπής αυτής. Αυτό που όμως θα φροντίσω είναι αυτό που έτσι κι αλλιώς είχα ξεκινήσει να εφαρμόζω, δηλαδή η όχι και τόσο συχνή παρουσία του. Μόνο για φέτος, συνειδητά και μόνο για τρεις μήνες, έκανα μια εξαίρεση και η συχνότητά του ήταν δύο φορές την εβδομάδα» τόνισε στο Βήμα.

-Μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι η σύνθεση αλλά και ο αριθμός του τηλεοπτικού κοινού έχει αλλάξει. Οι ηλικίες 18-45 έχουν γυρίσει την πλάτη στην TV επιλέγοντας συνδρομητικά κανάλια. Πώς μπορούν να απαντήσουν οι σταθμοί σε αυτόν τον ανταγωνισμό;

«Υπάρχει μια γενικότερη και καθόλου άδικη απαξίωση προς την τηλεόραση. Αν οι σταθμοί δεν αναβαθμίσουν άμεσα την ποιότητα της τηλεόρασης συνολικά, τότε φοβάμαι ότι σύντομα η υπόθεση τηλεόραση θα είναι μια γραφική υπόθεση, με την οποία η κοινωνία θα σπάει πλάκα με την κακή έννοια. Και αυτό είναι το ευχάριστο σενάριο· το δυσάρεστο είναι να παρασύρει η τηλεόραση σε μια γενικότερη λοβοτομή την κοινωνία, κάτι που σε ασυνείδητο επίπεδο ήδη προσπαθεί να καταφέρει και στο οποίο εύχομαι τελικά να αποτύχει».