Στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" βρέθηκε η Νικολέτα Καρρά η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν η κουβέντα πήγε στο Survivor.

Όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να ρωτήσει την καλεσμένη της για το τι συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η Νικολέττα Καρρά ήταν κάθετη ως προς αυτό το θέμα…

"Κατερίνα μου άκου: Σας αγαπάω πάρα πολύ και το ξέρετε. Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να συζητήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί μία φορά ρωτήθηκα, απάντησα και από εκεί και πέρα δεν θέλω να δίνω συνέχεια σε ένα θέμα που για εμένα έχει λήξει. Φυσικά και συνέβη, αλλά έχει λήξει και τελείωσε και θα μείνει εκεί. Θέλω να πω το εξής: «Με ενοχλεί λίγο τελευταία που οτιδήποτε πεις σε μια συνέντευξη είτε τηλεοπτική – καλά στα έντυπα δεν το συζητάμε που οι τίτλοι μπαίνουν άλλ’ αντ’ άλλων.

Με ενοχλεί που οι άνθρωποι που πάνε και βάζουν τους τίτλους, παίρνουν ένα πράγμα που θέλουν αυτοί να έχει ειπωθεί, που δεν έχει ειπωθεί έτσι και έχει ειπωθεί κάπως αλλιώς και πάνε και το βάζουν σαν τίτλο, οπότε οτιδήποτε και να πεις μετά πάνε και βάζουν έναν τίτλο που θέλουν και αυτό έχει να κάνει και με τη δική σου προσωπικότητα και με την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για σένα. Άρα λοιπόν δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είναι κάτι που έχει λήξει. Δεν θέλω να δίνω συνέχεια. Δεν έχω καμία πρόθεση να επικαλούμαι αυτό το πράγμα για να βγαίνει σε τίτλους. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτό το θέμα. Ρωτήθηκα μια φορά. Απάντησα. Έχει τελειώσει. Δεν είναι η δουλειά μου. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να συζητάω. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να μαθαίνει ο κόσμος", απάντησε η Νικολέττα Καρρά.

Δείτε το βίντεο: