Η Εύη Σαλταφερίδου, στο χθεσινό παιχνίδι του Survivor για τα σύμβολα, ενώ αγωνιζόταν με την Κατερίνα Δαλάκα, σταμάτησε, καθώς υποστήριξε πως της βγήκε ο ώμος ωστόσο δεν έπεισε την πρωταθλήτρια του στίβου.

«Δυστυχώς δεν κατάφερα να κερδίσω το σύμβολο. Δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένη μετά την διακοπή του αγώνα από την Εύη. Έχασα τη συγκέντρωσή μου μετά την πρώτη νίκη στον τελικό και αυτό μου κόστισε την τελική νίκη. Η Εύη με ξέρει αρκετά καλά αυτούς τους τρεις μήνες που είναι εδώ. Ξέρει τον χαρακτήρα μου, τι μπορεί να με νευριάσει, τι μπορεί να με αποσυντονίσει. Και αυτό σίγουρα ξέρει ότι εμένα με χαλάει πάνω στον αγώνα. Δεν ξέρω αν το κάνει εσκεμμένα η Εύη. Πάντως, επειδή έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δύο τρεις εβδομάδες και σε κούρσες που ήμουν αρκετά μπροστά, όχι σε κούρσες που ήμασταν μαζί ή ήταν μπροστά. Με βάζει σε σκέψεις όλο αυτό διότι δεν χρειάστηκε γιατρό. Δεν ήθελε γιατρό και έλεγε ότι είναι καλά. Με το που σταμάτησε ο αγώνας, που έλεγε στοπ στοπ, αμέσως μετά από ένα δευτερόλεπτο έλεγα πάμε, εντάξει, δεν πειράζει», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Η αλήθεια είναι ότι στον αγώνα συμβόλων μου βγήκε ξανά ο ώμος. Οπότε, αν δεν μου μπει επιτόπου εκείνη τη στιγμή, δεν μπορώ να συνεχίσω. Και ήταν η δεύτερη φορά συνολικά σε όλο το παιχνίδι που έχω σταματήσει, παρόλο που μου έχει βγει γύρω στις οκτώ. Η Κατερίνα εκνευρίστηκε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή που εγώ χτύπησα, γύρισε και είπε “εγώ δεν το κουνάω από εδώ” και έμεινε στο εμπόδιο που είχε συνεχίσει. Πέσαμε σχεδόν μαζί στην πισίνα, αλλά εγώ σταμάτησα και δεν το κατάλαβε και είχε συνεχίσει και πέρασε το επόμενο εμπόδιο. Εννοείται ότι εγώ δεν της είπα να το κουνήσει από εκεί, ξεκίνησε από εκεί που ήθελε. Προσωπικά το θεωρώ πολύ εγωιστικό, όταν ξέρεις ότι ο άλλος έχει ένα πρόβλημα, να μην πας ούτε καν να δεις τι έχει», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε το βίντεο: