Survivor: Έξαλλη η Μελίνα με τον Αγόρου – “Μας έβρισε! Έχει καταντήσει γελοίο” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μετά το τέλος του αγωνίσματος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Νικόλας Αγόρου ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους για την συμπεριφορά του. Αυτό σχολίασε μετά και η Μελίνα Μεταξά, η οποία ήταν εμφανώς εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά του.

«Οι γκρίνιες που είχαμε από την αντίπαλη ομάδα αποσυντόνισα τη δική μας και το λέω με σιγουριά. Αλλά σημασία έχει ότι οι αντίπαλοι όποτε βλέπουν τα σκούρα, έτσι ομαδικώς έχουν μια τάση γκρίνιας και αυτό είναι το χειρότερο. Εμείς έχουμε μάθει όποια αναποδιά κι αν αντιμετωπίσουμε μπροστά μας να την ξεπερνάμε, να την αφήνουμε στην άκρη και να συνεχίζουμε. Κάτι που με ενόχλησε γι’ άλλη μία φορά ήταν που ο Νικόλας μας έβρισε ομαδικώς.

Χρησιμοποίησε μια λέξη που δεν χρησιμοποιούμε στους αγωνιστικούς χώρους… Και μετά βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, όταν κάναμε την τελετή λήξης. Αυτό το πράγμα καταντάει πάρα πολύ γελοίο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη που το κάνει. Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του και μετά απλά θα βγαίνει και θα λέει…», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε όσα είπε η παίκτρια των διασήμων:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.